Wie ben ik?

Met ruim 20 jaar ervaring is Rob Dekker uit Grijpskerke (Zeeland) geen groentje als het gaat om hoveniers- en bestratingswerk. Na een twee decennia durend dienstverband bij Pouwelse Tuinen werd het tijd voor een eigen onderneming: Rob’s Tuinservice.

Zelfstandig Beroepsbeoefenaar Groene Ruimte
Rob Dekker rondde met succes zijn opleiding aan het Groen College af en naast een rits aan cursussen in zijn vakgebied mag hij zich door scholing officieel ‘Zelfstandig Beroepsbeoefenaar Groene Ruimte’ noemen.

Toen hij 15 was begon hij aan een stage bij Pouwelse Tuinen; haalde bij het bedrijf zijn diploma’s door vier dagen per week praktijkervaring en één dag per week theorie.

Dekker heeft in de afgelopen 20 jaar veel werkervaring opgedaan; van de levensloop van een chrysant tot het ontwerpen en maken van ingewikkelde houtconstructies.

20160301_13335620160229_16115120160229_110859

“Groen is mijn leven”
Rob Dekker had al jaren de droom om ooit zelfstandig ondernemer te worden; de drive om van niks een mooie tuin te maken zit in zijn DNA. Hij houdt van ‘korte lijntjes’; wat betekent dat hij graag samen met de klant in de klei gaat staan om zo samen tot de beste opdrachtomschrijving te komen. En die voor zijn opdrachtgever naar volle tevredenheid uit te voeren. Dekker streeft met Rob’s Tuinservice naar een onderneming die elke klus met een goed, voldaan gevoel afrondt. Dat hij wegrijdt met zijn bus, in de spiegel kijkt en ziet dat wat er is afgesproken, ook is gedaan. Simpel en doeltreffend! Of zoals hij het zelf zegt: “Ik ben een bezig bijtje, mag graag mooie dingen maken. Groen is mijn leven.”

In zijn vrije tijd omringt Rob zich met een hechte groep vrienden, volgt alles wat met Formule 1 te maken heeft en biljart graag.

Luctor et Emergo!